STGC offers

We provide local knowledge advise to plan your trip (selfdrive or guided) in Namibia - FREE.
We have professional, registered guides to give you the most informative and enjoyable time in Namibia.
We also do short noticed, hourly based tours in and around Windhoek & excellent game viewing drives.
We book your various accommodation and activities & sell great properties.

Friday, February 24, 2017

RoadtripNamibia video

RoadtripNamibia shares with you in Dutch what to expect during your safari to Africa with them.
I loved it !
Heeft u ook admiratie voor de ontdekkingsreizigers van de VOC tijd?
 En was u ook al beundruk met plaatjes en vertellingen van ander reizigers van ons tijd - hetzij op tv of in u vrienden- en familiekring?
 Dan ben Roadtripnamibia voor uw. 
 Wij kan u ook nemen naar de Unesco wereld erfgoed Zand Zee van de Namib, Maar wij gaat verzeker samen zoeken naar  tok-tokkies, of nachtaapjes. Wij gaat op jacht, met de ogen, om  de Hemmingway gevoel te krijgen van Afrika net als ouds, en bekijken het kleine en grote, en ook gevechten om leven en dood.
Wij brengen de feiten achter de verhalen,  wat ook voor u meer begrip en diepte zal geven over het leven in Afrika - hetzij eng, of geweldig. 
 Roadtripnamibia gaat off-the-beaten-track  waar de gemakkelijke reizigers nooit zullen komen. We delen met u ons levens en belevenissen, in ons Afrika. 

 Roadtripnamibia maak gebruik van Namibia Tourist Board geaccrediteerde operateurs en gidsen. Die zijn allemaal goed geregeld en gecontroleerd door de toerisme bedrijf van Namibia - dus u garantie. En roadtripnamibia wil u een onvergetelijke ondervinding geven. Een ervaring die u zal wil herleven en delen tot de dag van u dood. 
 Neem direct met ons contact op en start plannen voor u safari van 'n leeftijd.

 Gaat u reeds naar zuidelijke Afrika? 3 dagen (of natuurlijk ook meer), aanlas bij u bestaande programma is ook doenbaar. Natuurlijk kan u dan niet alles zien of beleven, doe wij toch volgende keer, niet?, maar Roadtripnamibia kan wel u een onvergetelijke Afrika-natuur-ondervinding, geven. 
Ben u niet die sportieve soort maar wil graag iets fantastisch mee maak? Roadtripnamibia pas aan bij u, die klant. 
Ben u wel opzoek naar de avontuurlijke en ongewone? Dan contact direct opnemen. Alles een woord: roadtripnamibia @ gmail.com  
Wilt u self-drive? Roadtripnamibia voorzien graag u van advies en inlichting en doe u reserveringen. 
Verhoed omstandigheden u om op Afrika safari te gaan? Kom beleef dan op u tijd en gemak een klein deeltj ervan op onze website : roadtripnamibia . blogspot. com 
Bedankt voor u aandacht.